dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, September 20, 2012

tema kek



hai uols. aku sedang berbincang dgn kakak ofis nak tema camne untuk kek haris. kek haris?? ohhh haris dah nak masuk 11 bulan uolsss esok... selepas sebulan??? omg 1 YEARRRRRRR??? mcm x percaya okeh.

papehal kite book dulu kakak ofis untuk buatkan kek haris. xtaulaa aku dan kuku ada buat makan2 ke x. x janji apa2 tau. tapi papehal kek kene ada hehe.


oh nama kakak tu kak reen, die pandai buat kek bes2. aku book dia untuk buatkan kek 1 year haris. kalau tere cube teka apa tema haris yang aku pilih??? hew hew hewww



ni kek aku masa kawen ;p saje nak selit ;p



8 comments on "tema kek"

mun-e on September 20, 2012 at 11:31 AM said...

buatlaa~~ buatlaa makan2.. nak dtg~~~ ;P

aku rasa tema shinchan? haha

ameris on September 20, 2012 at 11:37 AM said...

nak jugak mkn kek bday haris!!!

dd dudu on September 20, 2012 at 11:38 AM said...

x janji uolssssss ;p hew hew hew

sincan?? salah!!! hahahhahahahahahahahahhahahahahahaha gelak sampai esok

bini edy on September 20, 2012 at 12:12 PM said...

weeeeeeeeeeeeeey buatla tema shinchan..imani nak jadi nini blehhh?????nak lantik rayyan jadi kazama bleh x??hahahha

wey sapa nak jadi bo?

dd dudu on September 20, 2012 at 12:13 PM said...

motip lisa????

abes sape sincan????

haris ke??

xmolaaaahhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klu haris sincan, maka aku misae dan kuku adalah nohara. no way!!!!


no for sincan!!!!!!

Ezzan Yusop on September 20, 2012 at 3:54 PM said...

so....bila nak buat makan2? i nak pavlova ye. time kaseh.



(seperti yakin anda akan buat mkn2)

dd dudu on September 20, 2012 at 3:55 PM said...

yeyyy besnyeee ezzan nak buatkan pavlova ;O


;p

Ezzan Yusop on September 21, 2012 at 10:41 AM said...

oleh kerana bday haris jatuh pd bulan bukan ramadhan, jd semangat rajin di dapur tu xmasuk dlm jiwa... dia valid sebulan je. lepas tu dah xrajin dah.



hahaha. i nak jugak rainbow cake ye. maceh.

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez