dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, September 20, 2012

huh? huh?



tadi dah cite kat lisa, sekang nak cite kat blog plak. haris kannn die suke sangat sebut "huh? huh?" macam tanya kite balik bile kite borak ngan die. x reti nak eja camne, "hui? hui?" kot, haa lebih kurang laa.

pastu dalam lif pun dengan org x kenal die suke sahut "huh? huh?" hehe nanti tersipu2 orang yang mendengarnye, ekekeke.

sukelaa dengarr, suke sangat , ibarat macam haris nak borak sebenanye tapi belum pandai lagi selain "ta ta ta", "apa pa paaa", 

pastu "huh? huh?"


hahahah

huh?? huh??



 sekarang kann, haris asyik tido awal je. tengah bagi makan nasik ayam sambil tengok cite neelofa pukul 7 pun dia dah ngantuk2 dah. kalau dulu2 slalu tido lewat kul 11 camtu. tapi semenjak 2 menjak die ada tido yang tetap ni, die akan tido kul 9. tapi kelmarin makin awal lak, kul 8:30. tetibe semalam kul 8 dah tido. motip makin awal?

memanglaa omaknye leh wat keje rumah dengan tenang dan abinye leh tengok running man dengan tenang. tapiiiii rinduuuuuuuuuuuuu nak main-main dan sakat harissssss, wuwuwuwuwu



sayang haris ketat-ketat. mmuahhhhhxxx




7 comments on "huh? huh?"

ameris on September 21, 2012 at 8:19 AM said...

sama mcm zara. otw gi umah pengasuh dia membebel je. mcm nk bgtau apa yg dia nampak. keta,motor, lori. pastu air liur meleleh2.
comel je bunyi dia membebel. sukeee

BrightEye on September 21, 2012 at 8:24 AM said...

cuba klau dd rakam haris kemetot tgh mamai tido sambil dia duduk..mesti kelakar and comel kan..hehehe

Anonymous said...

First and foremost saya minta maaf andai komen ini tak diundang. Tiada niat untuk laga2kan reader dan blogger.

Saya peminat blog DD ni, dah ikut dari DD bujang, dah kawin, dah ada anak. Tapi tak pernah tinggal jejak komen but this time macam nak komen.

Saya nak tegur blogger BrightEye,
To BrightEye,
saya minta maaf kalau tegur. rasa macam kurang manis bila u too frequent panggil haris kemetot..kesian dia..such a lovely boy.. as for me kemetot tu mcm pendek..ke for you kemetot tu is so adorable ke..?

sorry just my 2 cent..sorry juga kepada DD sebab saya ni pembaca entah dari mana tiba2 menyampuk di sini. entah2 DD sendiri tak kisah tapi saya yang lebih sudu dari kuah..

and your latest comment macam takde kaitan je dengan post DD ni. Bila pulak haris tido mamai sambil duduk. Macam tak baca cerita je?

Sebelum ni saya amat tak puas hati bila awak komen fasal abah DD meninggal tu, entry tu teramat sedih bercerita tentang kehilangan tambah2 DD memang dah lama 'hilang' abah nya, but u seems didn't read the whole story terus jump to comment and comment dengan amat silap. sangat tidak bersesuaian dengan keadaan si penulis.

DD, saya mohon maaf komen di sini. Awak boleh delete saja kalau tak suka.

To BrightEye, saya juga minta maaf. tapi sakit mata lah tengok komen tak ikhlas.

cronyz on September 21, 2012 at 12:05 PM said...

hehehe

bini edy on September 21, 2012 at 3:40 PM said...

huh...huh???
versi imani..haaaa? aaaaaaaaaaaaa?

Ezzan Yusop on September 21, 2012 at 4:20 PM said...
This comment has been removed by the author.
Ezzan Yusop on September 24, 2012 at 9:47 AM said...

now that i've met haris, bunyi dia mcm ....'heh? heh?' tapi bukan gelak hehehe tu la...

;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez