dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, September 13, 2012

jamuan raya




Aku rasa aku beruntung keje kat tempat keje aku skang ni, sebab akan dapat banyak sangat jemputan raya, hahaha

mula2 skali hari tu pegi jamuan raya UKM. ok actually ni first time aku pegi, tahun2 lepas x penah pegi sebab aku bayangkan ramai org sampai langgar2 punggung. sekali tahun ni terbuka hati pulak nak pergi. sekali pegi2, laa ok jeee. xde langgar2 punggung pun. sume well managed je. banyak sangat stall. memang xde rebut2 lah. dah laa ada persembahan sume kan. aku kagum jap dengan persembahan nyanyian lagu Halaman Asmara ziana zain ngan awie tu, siapa ntah yg nyanyi.. memang tarik suare betul haha. ok tahun depan bole pegi lg.

pastu jamuan raya UNIKEB. pastu jamuan JPPEL. pastu baru2 ni aku pegi jamuan raya Pusat Kembangan Pelajar. diorang ada buat open house.sume pun aku ikut kak Mai. hahahahha xde maknanya aku nak g sorang2. asal org ajak aku jalan jek :p n sume makanan adalah sedap2 belaka.


ok kat bawah ni adalah gambar jamuan raya ofis aku sendiri Pusat Teknologi Maklumat.buat malam, jumaat lepas.
naseb baik ada photog yang amikkan gambar. leh la simpan sebagai kenangan.

mama dan haris

bagus punye omakkk lupe pakaikan anak stokin. bagusss sangatt uwaaaa. memang lupe arrr, dah separuh jalan baru tingat xpakaikan haris stokin. sob2 dah la malam



kejap je haris ok, pastu bagi makan roti, pastu lama2 haris busan dan ngantuk hahaha
cian sangat haris dah tenyeh2 mata


last2 kitorang balik awal. xmakan byk pun, banyak borak jee heee


note : klu jamuan raya aku paling suke cari lemang dan rendang ayam. sedap!



3 comments on "jamuan raya"

hana halim on September 13, 2012 at 2:58 PM said...

dd..my harith pon ade kopiah cm ur haris la..hee

dd dudu on September 13, 2012 at 4:00 PM said...

hahaha yekeee, jom ketemukan mereka, ekeke

ameris on September 13, 2012 at 5:23 PM said...

comelnya haris pakai baju melayu. raya thn lps rayyan sebaya haris laa, pakai baju melayu dgn kopiah, skrg letak topi ke kopiah ke dia cabut buang.

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez