dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, September 5, 2012

coret-coret dd dudu di pagi hari



Salam sumeee

- aku sekarang pengguna ephyra tau.. ada sebelum raya tu, tetiba balik keje kuku tunjuk kotak ephyra dengan surprise nyee.. tekejut mak encik.. rupe2nyee kuku pegi umah mak aji (mak nye kepada kak d green apple) untuk amik stok ephyra tu.. suke sangat2... memang betul sangat sedap minum ephyra itu. tapi sedap kalau minum ngan susu jek tau.. kalau minum ephyra sorang2 x campur atau campur ngan sarsi contohnye x umphhhh macam campur ngan susu.. kadang2 waktu senggang aku tingin sangat nak minum susu+ephyra tapi kau gilerr, saje2 nak minum.. mahal ok.. so aku limit sekali sehari je hehe tu pun waktu pagi. nikmat sungguh.. so far memang ada beri kesan kat aku, memang aku rasa cergas, cume masalah ngantuk x 100% dapat diatasi lagi... terutamanya masa duduk diam depan pc, atau waktu pam atau duduk dalam kereta untuk perjalanan jauh.. memang x leh wat apa sebab duduk diam kan, sebab tu aku ngantuk. tapi yang penting malam2 nak buat kerje rumah aku rasa segar je, hihi.. malam kelmarin buat keje umah x segar sebab dah skip x minum ephyra selama 3 hari, sebab balik kampung x bawak ephyra. pagi semalm minum ephyra, malam tadi terus ok untuk buat keje2 umah ;) bile nak tido x ngantuk pulak tapi kuku dah tutup lampu suruh tidur hihi kalau takk, mesti aku sanggup lipat baju dan basuh mangkuk toilet lg. kuku laa ni ;p



- duit2 raya haris sume kitorang mampat2 kan dalam bekas ni.




belum keluarkan dan belum kira ;P sampai x leh nak tutup da bekas ni. terima kasih pada sume yang bagi haris angpow. nanti laaa bila2 senang kite kire berapa totalnye eh, pastu masuk dalam bank. 


- alaa cakap pasal haris, terus rasa rindu sudaaa~~~~

- haris haris~~ banyak sangat perkembangan dia yang buat kite rasa seronok. haris belum bole jalan lagi, tapi kitorang suke bagi haris berdiri tanpa pegang apa2, pastu tengok berapa lama die bole berdiri/stabil. malam tadi agak lama jugak dia berdiri. haha comel je bile jatuh. tapi kadang2 haris x sedar tau dia tengah berdiri, die tengah pegang2 meja contohnya pastu die lepas untuk pegang barang dengan kedua2 tangan dia. dia x sedar dia tengah berdiri, tetiba nak jatuh daa hahaha so funny.


- hari tu kitorang gelak gile sebab haris tengah jalan meniti meja tv. tiba2 seluar labuh mengganggu perjalanan dia. bole pulak die pegang2 seluar macam nak betulkan. kitorang gelak gile. mmg kelakar situasi masa tu. x sangka baby pun bole betulkan seluar, hihihihi terhibur terhibur


- ok lah nak ajak kawan2 pegi sarapan. bye


4 comments on "coret-coret dd dudu di pagi hari"

mama hanna on September 5, 2012 at 9:12 AM said...

wahhh.. kelllasss dd minum ephyra.. ^_^

ameris on September 5, 2012 at 9:44 AM said...

bleh imagine kecomelan haris pegang suar...

BrightEye on September 5, 2012 at 10:25 AM said...

byknye angpau haris kemetot.. kelakarlah yg dia angkat seluar tu..leh imagine masa dia wat tu..hahahaha

dd dudu on September 5, 2012 at 10:50 AM said...

{mama hanna}

kerlass. tp dah nak abes, xtau bole restock ke x. ongkosnyaaa buk ;p ;p ;p


{kak ameris}

hehe geram bile ingt. comel sgt2


{be}
hehe die x angkat, tp die pegang2 mcm sluar tu mengganggu perjalanan die, hew2

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez