dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, November 21, 2011

Welcome to chapter 3 ;)




Salam :) dengan izin Allah s.w.t, jumpe kite lagi di sini ye.
Blog ini dibuka sempena kehadiran putera kecil kami, Haris Safeyullah Bin Mohd Khairi.
kini, lengkaplah diri aku sebagai seorang wanita.
macam xpercaya apa yang aku dah lalui.
sungguh xpercaya. it's a miracle.
dan aku berniat untuk share semua cerita dari hari terakhir aku sebelum menjadi seorang ibu hinggalah kesah2 selepas aku menjadi ibu kepada pembaca2.
aku percaya pembaca2 yang baca blog ni mesti dari kalangan pembaca2 lama jugakkan. terasa seperti korang sangat dekat di hati.
terima kasih yee pada yang masih setia.

bb Haris sayang, mama harap coretan mama ni boleh laa haris baca bile dah dewasa nanti untuk tahu kesah2 di sebalik kelahiran bb haris sayang.

kepada suamiku yang tercinta, kuku.. segala saat2 gembira dan getir yang kite dah lalui bersama membuatkan perasaan cinta dalam diri ini makin kuat. Terima kasih kerana sentiasa setia menemani, menjaga dan memberi kekuatan kepada isterimu ini. i want nobody nobody but you. *tetibe nyanyi lak


note : maaflah, terjiwang pula T_T perasaan sayang yang bertambah2 pada suami tercinta memang x dapat dibendung lagi. huk. eh dibendung ke dibedung eh?


ok next entry, aku akan cerita tentang kesah sehari sebelum kelahiran bb haris. saat2 terakhir aku sebelum menjadi ibu dan kesah kesakitan yang mula kunjung tiba. tunggu yaaaaa. daaa~


selamat ulang tahun perkahwinan yang pertama, suamiku ^_^


5 comments on "Welcome to chapter 3 ;)"

marinahunny on November 21, 2011 at 7:31 AM said...

dd, tahniah sayang! tahniah atas ulangtahun perkahwinan yg pertama dan tahniah kerana telah menjadi seorang wanita yg sempurna. semoga kamu sekeluarga sentiasa di bawah rahmat Allah :)

dd, header tu x suwit lah. ada matahari yg marah :(

Zana Adieyza on November 21, 2011 at 7:51 AM said...

congrats my dear..

x sabar nak tau semua kisah ibu comel ni... semoga dd, kuku & baby haris sentiasa sihat & diberkati Allah selalu..

BrightEye on November 21, 2011 at 8:54 AM said...

Congratulations dear dd.. no matter how many blogs u have i will keeping following u..
"i will follow u.."

Anywy, harap dd byk citer psl cute lil haris sampai dia leh berjalan.. hehe.. Take care dear..

Mr n Mrs Zaidi on November 22, 2011 at 5:15 PM said...

selamat bertemu kembali dlm chapter ke 3 sis dd...lucky sy hari nie nk tgk blog sis yg lme tu..kalu x sy xthu la kehadiran blog bru nie..wahh rindu bangat sma sis..ape2 pun tahniah yek...

dd dudu on November 29, 2011 at 11:55 AM said...

{kak marina}

terima kasey kak marina sayang.

okeyy dah tukar header, hew2

{zana adieyza}
Syukur Alhamdulillah. makasih zana. dd doakan keberkatan Allah s.w.t untuk zana sekeluarga yaa

{be}
omg, terharunyee dd :')


{mr n mrs zaidi}
oh touching skali lg :')

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez