dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, November 21, 2011

Rabu, 19 Oktober 2011 (2 hari sebelum kelahiran)



aku masih bekerja seperti biasa, pergi ofis seperti biasa, siap tanya kengkawan ofis direction nak pergi econsave kajang sebab plannye hari esok (khamis) nak cuti sama2 kuku. nak gi checkup, nak gi servis dik kelisa pastu nak gi survey nursery.
dah ada list nursery sekitar putrajaya yang aku print hasil gugel gugel.

masa kat ofis, aku siap ada order kordial air laici ngan oren lagi kat kak H untuk buat stok kat rumah, konon2 nak amik dari die hari jumaat lusanya lah. aku plan cuti hari kamis jek, jumaat akan datang ofis lah.

Plan macam2 kan, sedangkan kite xtau apa yang Allah dah tuliskan untuk kita hari2 seterusnya =)

bersambung...

0 comments on "Rabu, 19 Oktober 2011 (2 hari sebelum kelahiran)"

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez