dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, August 8, 2012

Aglio Olio



ni aglio olio dudu buat kelmarin. letak udang n sotong je. xsedap dan pedas sangat sebab letak cili padi potong dan blackpepper. panas perut



ni Aglio kuku buat semalam. ada sotong udang dan fishball dan daun sup+daun bawang. letak cili kering yang potong2, so pedas like2 gitu. sedap sebab ada stok air udang, x aci sebab baru beli udang mestila ada air stok udang.


ok dudu tersingkir. hehe
so motip dua2 hari makan Aglio Olio hee hee
hasni meh laa datang lagi, makan Aglio Olio versi kuku pulak hihi


Haris suke makan mangga tauu, setiap malam pun makan mangga. haha mama pun suke makan mangga, abi pun.



8 comments on "Aglio Olio"

ameris on August 8, 2012 at 1:11 PM said...

DD suka makan mangga??
ehemm...ehemm...
hmmmm...

dd dudu on August 8, 2012 at 1:12 PM said...

{kak ameris}

nape kakkkkkkkkkkkkkkk :O

nape ngn mangga :O saspennyeee

x elok kee kakkkkkkkkkk :O cecite cecite

Miss Polaris on August 8, 2012 at 2:02 PM said...

slm kak didi, letak a dash of italian herbs lagi sedap... hehe. .tu fav sy jugak..

Cik Seni on August 9, 2012 at 7:27 AM said...

hehe...nanti ko buat open house, aku datang lagi ye... :)

mama hanna on August 9, 2012 at 7:44 AM said...

my peberetttt.. =)

veesakura on August 9, 2012 at 2:51 PM said...

yummY!

dd dudu on August 9, 2012 at 5:01 PM said...

{miss polaris}

yekeeee, tq untuk tips itu!! suke2 hehe

{seni}
xwat open house ;p

{mama hanna}

woww yeeke ;)

{veesakura}

nyam nyammm!

Anonymous said...

Nape saya macam lebih terliur dengan aglio olio diana?
Saya pun x pandai msk, tp sbb husband pun x pandai, xdela comparison ye..makan je apa yang dimasak and anggap sedap je..hehe..
-Cimas :)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez