dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, April 30, 2012

Haris dan kamera video




aku dah ada 3 blog. ini yang ketiga. tapi ini pertama kali aku nak upload video. heehee sume haris punye pasal ;p

disebabkan aku ni duk selalu amik gambar dan video haris, last2 haris dah kenal kamera. setiap kali nak snap gamba/video die mesti haris senyum, hik2.


video kat bawah ni yang ezan upload masa kat umah lisa hari tu, besday imani.
setiap kali ezan tunjuk kamera nak cakap 1, 2, 3.. haris mesti pandang sambil senyum sambil buat bunyi.. bak kate ezan, haris nak sebut 1,2,3 gak tapi versi haris la kan hihihi.


video

ezan : "dia macam nak sebut 1 jugak.."
mama : "x boleh, kena sebut mama dulu baru boleh sebut 1"

hee hee



video kat bawah ni lak, mama dia yang amik. masa ni kitorang kuar jap gi alamanda. malam pulak tu, sbb tu haris pakai baju tido, kitorang angkut die sekali la kan. eh jarang ok kitorang kuar malam sebab x elok bawak bayi kecil malam2, tapi kalau dah terpaksa, macam barang2 aku dah habes nak kena beli, terpaksa laa, hihi.

 haris sampai terpusing2 tengok kamera, hehe.

video
siapa cakap suara aku macam itik, aku sentapsssss



hehe. suara iols memang macam tu, 'merdu' siket.


6 comments on "Haris dan kamera video"

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on April 30, 2012 at 7:37 PM said...

Chomel sangat!! Ge amm!

Madam Amie on May 1, 2012 at 10:51 AM said...

Ha'ah dd.. macam suara itik... larikkkkk.... kekekekeke

BrightEye on May 1, 2012 at 3:52 PM said...

selalu tgk haris kemetot dlm gmbr.. ni seronok tgk haris kemetot dlm video.. nnt klau dh andai sebut mama jgn lua udate video ye..hehe

FaizahShafie on May 1, 2012 at 4:54 PM said...

dd, comelnya haris senyum2 bila rang ambil gambar dia.

rinakawandudu said...

confirm.. suare yang video kedua tu mcm itik...

dd dudu on May 3, 2012 at 9:25 AM said...

{yongnana}
hehe

{madam amie}
kejarrrrrrrr

{be}
hehe thanx sbb slalu support dd n haris;)


{faizah kaklong}
hik2 x sangka haris suke ngn kamera

{rina}
elllehh!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez