dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, April 26, 2012

Haris pergi besday party imani


imani dah masuk umur setahun! :D lisa buat makan2 kat umah, kitorang pergi ar.

tapi x berkesempatan amik banyak gambar pulak. padahal kalau ikutkan hati nak amik gamba makanan, nak amik gamba belon, sume2 laa nak amik, hehe.

so tepek gamba yg ada je la eh.





inilah imani! comel kannn

hik2



Haris dan Abi




 ciare dan rayyan


 comel je tengok rayyan dah berjalan tau! :D




mak aihh berterabur gambar. x reti laa template blogger yg baru ni. alamak tulun



hihihi 

 
  last sekali gamba haris + mamanye, ezzan mak angkat haris, dan imani + mamanye


sempoi dan bersepah gile entry aku.rupe apa dah jadi blog ni.huk, cane nak kembali ke template blogger asal?








6 comments on "Haris pergi besday party imani"

Diana on April 26, 2012 at 5:14 PM said...

Comel...
Dah besar Haris..

Saya silent follower kat sini..
Skrg nak bising ahh...boleh tak?

:-)

Cute nyer your Haris...

BrightEye on April 26, 2012 at 5:29 PM said...

cute kemetot haris, rayyan and imani..

CaDLyNN on April 26, 2012 at 7:41 PM said...

dd...comelnye imani tu...

haris menten encem..hek2

akudarikayangan on April 27, 2012 at 9:13 AM said...

sy pn tak reti ngn template br ni lalink...fenin plak....

mama imani on April 30, 2012 at 10:17 AM said...

eh ada gamba imani la..hehe imani selebet sangat masa ni..sebelum tu pakai baju princess tau tapi papa dia dh tuka dah sbb panas..huhu..tq dd for coming :)

tq abang harrriiissss

dd dudu on April 30, 2012 at 11:41 AM said...

{Diana}

eh nama kite sama

hehehehee


{be}
hehe sume comell ;p


{cadlynn}

comel kan kan kann imani

haris hensem ye ;p


{akudarikayangan}
tu ar, xretinyeee, xde mud nk update da ;p


{mama imani}
sama2, tp rasa ralat x dpt lepak lama2 ;p

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez