dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, April 6, 2012

fairy tales gitew




rasa sunyi pulak pagi ni sebab x hantar haris ke taska, abi dia yang hantar sebab abi cuti, ada urusan.

haris~~~ rindu laaa... tulung mama, rindu sangattt. sob sob sob


nway, iols belikan haris storage box ni untuk simpan barang2 kecik dia cam mainan kecik2 ke, teether ke.

tapi cam salah tema pulak, ekeke. fairy tales gitew. sorilaa haris, tema cars design dah habes. xpe, haris sporting je kan, hik2.


korang, nak tau x, kuku kann macam misae mak sincan. kui kui kelaka sangat. sebab kuku selalu berminat ngan iklan2 murah Carefour ke Giant ke dalam suratkabar. macam perangai ma pun ada. kuku sanggup beli suratkabar semata2 nak tahu carefour ada murah x Dynamo. dia baru je call ni bgtau. kalau ada, dia nak pergi carefour rembat.
laughing

motip watak misae kali ni adalah lelaki?
misae versi lelaki = misai

x kelakanye
hee hee

oklahh, selamat maju jaya korang dalam bidang pekerjaan yang korang ceburi.

byee


3 comments on "fairy tales gitew"

FaizahShafie on April 8, 2012 at 1:55 PM said...

dd,

adekah haris redho dpt storage pink? ko bg haris makan dah ke belum? nnt post recipe makanan baby ok. ;p

Anonymous said...

salam..tetiba terjumpa blog ni n nk tanye sumthing bout ur wedding dress...camne nk contact awk ye?thnks!

dd dudu on April 10, 2012 at 8:21 AM said...

{kaklong faizah}
haris redha kot sebab kecik lg ;[ ekekekekeke


segan laaa nak post recipe, gugel resipe adala hik2

tp xtau laa nanti kannn ngee


{anonymous}

leh emel greenrose_dd@yahoo.com

:)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez