dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, June 21, 2012

tengok masterchef selebriti x?



tengok masterchef selebriti x?
baru lepas borak2 ngn lisa pasal tu hee.

korang suke siapa?

aku suke dato' fazley dalam rancangan tu. sebab karakter dia bes.

erm pastu aku nak sokong tomok bole? hew hew walaupun die dah 5x masuk ujian penyingkiran tapi still kagum ngan die sebab daripada xbole masak langsung jadi bole laa jugak masak menara kambing camni haha

pastu dlm rancangan ni tomok cam budak baik jeee, pastu ramai suke tolong dia dari atas. hehe

nway ma x suke azwan ali. tapi aku okey jeee ;) kelaka laaa dia tu ;p suke2 ati jek tuduh raja azmi main bomoh masa raja azmi menang hari tu ;p pastuu kelakar sangat masa karl keluar, azwan ali nanges sampai tekup2 mukaaa, hahahaahaahaaaaa over sangat!


nway, aku tergoda ngan dessert jehan miskin.

puding manggo+oreo. nak try buat laa satu hari nanti!

4 comments on "tengok masterchef selebriti x?"

ameris on June 21, 2012 at 1:54 PM said...

x suka azwan. hover!!
dd, bila nk dtg umah akak?? haris da 7 bulan.

dd dudu on June 21, 2012 at 2:03 PM said...

kak ameris, dd mmg plan nak g umah akak. tunggu kuku balik dr outstesen then diskas2 bile nak g k ;)

nak tgk zara

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on June 21, 2012 at 2:21 PM said...

hover tengok azwan ali dengan "bulu bergantungan" dia tu.. getik nau ! hehe, tapi MasterChef ni best, dapat tengok gelagat artis dan jugak belajar masak :)

Ezzan Yusop on June 25, 2012 at 9:49 AM said...

ezzan suka tgk angah. boleh x? heheh...

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez