dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, June 18, 2012

Marmalade, Publika



Salam korang,

ni cerita minggu lepas punye minggu lepas punye cerita hehe baru nak update sebab baru transfer gambar dr henset kuku.

kuku dah pegi pahang, tadi call die tengah nyanyi lagu cukup cukup sudaaa~~ haha sindrom orang baru lepas abes ngantuk. *dd, motip cite kuku nyanyi lagu cukup2 sudaa

seminggu laa x jumpe kuku, seminggu laa haris x jumpa abi dia. konfem tido lewat nii.. huk2 sebab aku perasan setiap kali kuku outstesen mesti haris tido lewat. bukan tido lewat sebab main PS3 okaaaayyyy.. tapi xtauu laaa... aku agak sebab haris cari2 abi dia tp xjumpe kot sebab tu die x leh tido kot.. aku rasa laa.. yelaaaa, xkan setiap kali kuku gi outstesen haris xleh tido?? dia gosok2 mata ngantuk tapi die xleh lelap.. dia bukak jugak mata.. aku rasa haris cari abi dia la... yelahh sebab selalu abi main2 dengan dia dulu setiap malam.. lepas tu selalu tido sebelah2 kannn, kadang2 kaki haris kat dada kuku, kui2 ganas anak teruna aku ni. kadang2 kat ketiak kuku. kadang2 haris tido melintang, dah macam huruf H pulak kitorang jadinye. paham x? kadang2 huruf iII.. paham x? huruf H klu haris kat tengah, dia conquer tempat smpi mama xleh nyelit.. kadang2 huruf iII, si kecik kat tepi skali sebelah dinding, dia tido leklok bagi mama kat tengah... kadang2 huruz Z.. hah korang paham laah sendiri huruf Z tu camne rupe tido kitorang hee hee

 eh ni bukan entry marmalade publika ke? nape jadi entry gaya tido lak ni, hew hew


ok sambung. hari tu geng Shackey Buddies zaman sekolah ku nak buat jumpe2 gather minum petang giteeww.. dekat Publika.. dalam Publika tu ada restoran nama Marmalade..

so aku, keri dan haris pun pergila.. oh ok laa Publika tu, kat Jln Duta, x ramai orang punn.. bes nak jln2 pastu tetibe brek jap berneti suruh kuku amik gamba, memang ok... xyah risau org ramai sekeliling :p hehe


pastu parking singgit je. hew2 ingatkan mahal cam KLCC.

so gambar2 kat bawah ni adalah gambar kat Marmalade Publika. enjoy uolsss~~~

oh gambar adalah kredit to henset kuku dan facebook zarith~



Marmalade. comel2

 





Haris dengan auntie shai & auntie shima
eh haris ngan auntie shai lg?? hehe ni sume yg datang awal

ok, mama dan auntie shai plak. aktiviti haris adalah tepuk2 meja









aku order Aglio Olio. sedap gak. kuku ada order macaroni cheese, kasi haris makan siket, die buat muke pelik hew hew


taraaa~~ kami semua~~




Red Velvet untuk sambut besday yang bulan 5 dan 6 ;)

ada tempat mainan kat situ. bawak haris main kat situ. yg pegang haris ni nama dia Zarith. dia ada anak umur 6 bulan yg comel gile nama Izz Audra Adelia. 



inilah Audra~~ hehe tukar pegang anak jap

haris duk ushar jeee mainan2 kat situ


hehe takut ke sayang~~~



yg depan skali adalah Puteri-anak iza. tapi iza tengah pegang haris hihi


gambar sebelum balik. Dari kiri dd, shima, shai-lawanye baju shai, mimie pegang puteri anak iza, iza, zarith+audra, sha dan shee+falisha ;)
besar dah kitorang sume, jadi mak2 dah :)




ok bye. nak buat kerjaaa sambil merindui haris love struck

2 comments on "Marmalade, Publika"

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on June 19, 2012 at 11:05 AM said...

reunion ke ni..? hehe
kawan2 saya pun ramai dah bekeluarga, seronokkan jumpa balik siap bawak anak2

Norfaizah Shafie on June 19, 2012 at 5:29 PM said...

Memang seronok jumpa semua da mak mak. Mesti soalan masing2 cite pasal anak kannn ;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez