dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, June 5, 2012

oh aku teringat kat Bandung



baca blog kak Ceeramoon tadi, dia gi bandung bersama suami dan kawan2.

terussssssssssss aku terkenang2 zaman gi bandung bersama kawan2. oh rindunyeee~~~ masa ni pulak laaaa playlist aku ni duk main lagu A Thousand Years - Christina Perri. oh~~~ sungguhh laaa~~~~

rindunyeeeee perasaan di bandung itu. kitorang jalan2, makan makan order air pelik2, soping sampai abes duit rupiah, uhhhh memang x de fikir masalah ape pun, santaiii jee kat sanaaa~~~ macam hidup di dunia ini sangatlaaa gembira, x yah gi keje sume2. heee heee


lepas tu, bile dah ada Haris ni, perasaan nak gi Bandung tu meluap2 balik. rasa nak sangat Haris tengok suasana baru di Bandung, walaupun Haris bayi lagi, hihi. aku suke tengok Haris tengok sekeliling, aku suka sangat. dia macam berfikir, aku rasa laaa kann. xtau laaa apa yang haris fikir.

pastu tingat iza cakap, beli baju2 baby kat Bandung besss.. xkan jumpe baju yang sama kat Malaysia  hee hee

hari tu cakap kat kuku "dulu kite ingat kalu ada anak kite akan malas nak berjalan, tapi rupe2nye takk.. makin rasa nak berjalan je bawak haris tengok itu tengok ini."

betullll, itu yg aku rasa. hari tu suggest kat kuku nak bawak haris gi Zoo Negara, tapi kena reject pulak hahaha laughing

aci x nak tengok balik gambar2 bandung dulu sambil merindui ahli2 ini. dan juga nak membayangkan kalau Haris ada sama macamana ;) eee besnyeeee. tapi nak gi bandung bile laa lagi ek.. xpe jom kumpul duit!!!! kot2 ada rezeki ke sana lagi! :D

Girls Generation @ Paris Van Java

Trailer Girls Generation ;p motip?

Girls Generation and ??? ;p

hoho perasaan lepak2 pun bess.. padahal kat Malaysia xde pun lepak2 waktu malam, hew2

shopping henbeg sampai lebam. tp aku xbeli banyak pun, nyesal2

shopping kasut. tingat aku ada beli sepatu emas, comellll, tp x pakai lg sbb tinggi sangat ;p apadaaa ;p

shopping telekung itu kemestian bila berada di Bandung

Girls Generation asyik amik gamba jeeee, bes sangattt.. kan bes kalau ada Haris skali ;)

sume bajet2 comel hew2

kat Rumah Mode. nex time datang sini nak ushar baju2 haris ar ;)

berehat betul kitorang hew2

Add caption

enjoy!!! Haris xde lagi masa ni hehehehe adehhh asyik haris je dalam bayanganku ini




izuan dan ros pun pre-wedding photoshoot kat sini!

yang ni memang rindu giler, makan kat punchlut. makan nasi pedas gileeee sambil tengok Bandung dari atasssssss puncakkkkk

11 comments on "oh aku teringat kat Bandung"

BrightEye on June 6, 2012 at 8:12 AM said...

Bestnye..bila lah BE nak g Bandung.. Bali dh g dh.. rs nak g sana lagi la tp xtau bila..huhu

dd dudu on June 6, 2012 at 8:17 AM said...

yekee Be, dd lak xpenah g Bali. bes x? ;)

nieza rawi on June 6, 2012 at 8:51 AM said...

jom pergi lagi..borong baju baby .. best + murah2 ..

Anonymous said...

dd!!a'isyah insyaAllah pas raya ni akan ke bandung...pastu bln4 thun dpn akan ke vietnam...jalan sungguh a'isyah ni...hehe ;p

- ummi a'isyah

dd dudu on June 6, 2012 at 9:45 AM said...

{kak nieza}

kak nieza suke borong baju kat Bandung eyyy ;) FO mana yg bes ek ;)

{anon aka umu}

umu!! nak itutttttttttttt

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on June 6, 2012 at 11:31 AM said...

uuu, best nya bandung. tapi saya teringin ke Bali

lina on June 6, 2012 at 11:40 AM said...

dd.. kalo korang nak gi, include aku skali ey. nak cuti2 ngan kawan2 lak :)

Ezzan Yusop on June 6, 2012 at 12:04 PM said...

Girls Generation dgn Super Junior ;p

noname on June 6, 2012 at 1:51 PM said...

@ezzan

xnk superjunior, nk C'est La Vie ;P

Ezzan Yusop on June 6, 2012 at 2:30 PM said...

@noname

nasib baik kata c'est la vie, bukan big bang

hahahah...

Amsyahril Syahril on August 31, 2013 at 4:50 PM said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez