dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, July 19, 2012

nanti da dapat gaji nak request kat kuku



nanti dah dah dapat gaji nak tanya kuku bole beli benda comel ni x. so motip bgtau kat blog dulu? ahak ahak ahak.


 

nama benda comel ni adalah Cute Slow Cooker.

rasa macam sangat comel untuk di beli. hari tu pergi cherating bermalam 2 malam. xtau nak masak bubur haris camane. nak bawak rice cooker macam gedabak sangat kitorang punye rice cooker tu. last2 kitorang order bubur kosong dengan hotel je, bole? tapi aku dah bawak lobak cincang dan bilis blender siap2. so tabur je la atas bubur kosong yang hotel bagi. diorang cas RM 5 okay untuk bubur kosong xde garam xde apa. mmg beras dengan air aje. hehe


kalau ada cute slow cooker ni leh la masak bubur haris kat hotel tongue

cute pulak tu ;p


tengok harga dia kat MilkADeal Rm 88 je. hehe.

kuku approve x ek agak2 korang winking



7 comments on "nanti da dapat gaji nak request kat kuku"

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on July 19, 2012 at 2:30 PM said...

DD..nak beli katne tu?milk a deal eh? Nak beli jugak lah..sng bawak balik kg masa raya nanti. Huhu..

Katne eh beli..pm kat fesbuk eh DD.

=)

Queen on July 19, 2012 at 4:45 PM said...

kaann..nik tgk gak.. tapi pikir balik...kalau beli je slow cooker biasa tu...berapa eh agak2 =p

puansazusarin on July 19, 2012 at 8:22 PM said...

comelnya slow cooker ni =)

Cimas Tc on July 20, 2012 at 12:11 PM said...

Aritu pun pernah beli slow cooker yang biasa je, harga dalam 70-80 juga..
1st guna masa kat hotel, outstation, untuk masak bubur ammar...
2nd, guna untuk rebus herba dalam pantang bersalin amirul pulak...
lepas tu simpan x guna2 lagi..hehe..

ameris on July 21, 2012 at 5:45 AM said...

ala tomei rice cooker. dd. haris makin chuby

dd dudu on July 23, 2012 at 8:17 AM said...

{yongnana}

yong, kite belum nak beli lg, tunggu gaji, hehe nanti kite roger2 eh. x penah lg beli ngn milkadeal, takut xreti, so nak tanye2 org dulu. giteww

{queen}
lebih kurang kowt ;p

{puan sazusarin}
comel2 hehe

{cimas}
wahh cimas adaa ehhh????? kire berbaloi la kann bole bawak gi hotel outstation sume2

wahhh teruja2


{kak ameris}
huk2 da masuk bulan pose. dd xstill xsmpi2 umah akak uwaaaa

Cimas on July 23, 2012 at 2:16 PM said...

Beli sebab terpaksa jugak gi outstation..guna sekali tu je sebab lepas tu dah takde outstation..memang try dan doa sgt untuk avoid outstation..hehe..
Berbaloi gak sebab still boleh guna untuk rebus akar kayu masa pantang. Orang kata masak rendang pun boleh dalam slow cooker ni tp belum rajin nak cuba..hehe..

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez