dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, March 22, 2013

instagram dan facebook




Salam. aci x nak copy gambar dari Instagram @ facebook je kat sini, so x yah update pepanjang ;p gambar haris dan mamanye juga. hihi rindu nak tulis panjang2, tapi x berkesempatan. ni upload pun masa rehat panjang hari jumaat. hihuihihu jom upload laju2.


meh tengok video dulu haris gelak geli hati macam kelakar sangat mama ketuk meja tu.




comel bebetol bila budak 2 orang ni berjumpe. hihuhihu. Haris ngayat apa la tu dengan Audra hee hee



masa ni baby shower kawan sekolah, Shima. terpaksa pakai jersi sebab tema baby shower tu adalah tema bola sempena baby boy yg akan dilahirkan. 
kitorang beli jersi kat uptown je, amik MU sebab aku rasa jersi warna merah cantek. bukan penyokong MU ke apa. kitorang TAK layan bola n x tgk bola ok. mohon faham.

;p

oh kat kedai jual jersi tu, saiz paling kecik yg tu je yg ada. sian haris pakai jersi macam baju kelawar :'D




audra nak jual belon kat haris tp haris buat derkk jek.


macho dah haris ala2 hiphop. sekali nangessss bile mama hilang




 5S di ofis.

eh sebelah tu rina yg suke sebut "biasa je.." kat semua benda cantik haha


 2 jejaka saya



 tepi siket cik zirapah.




 japp eyy haris. mama nak try satu bakul baju jap hee hee

 oh jangan tekejut, berat aku da bertambah. tengokla lengan iols, nangessss




 pororo dah tidur hehe


umur haris dah 1 tahun 5 bulan? macam x caya je





2 comments on "instagram dan facebook"

lina on March 22, 2013 at 3:45 PM said...

haris pakai jersi besar pun stylo ! nampaknya dah setahun 5 bulan la kita jumpa. last aku jumpa ko mase ko dlm pantang.

ameris on March 25, 2013 at 8:30 AM said...

rindu kat haris

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez