dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, March 8, 2013

Allah uji dia



dalam otak ku ni duk terbayang2 seorang kawan ku ini.

sebelum ni die telah diuji dengan sangat sangat berat. sampai org sekeliling duk berfikir mana dia dapat kekuatan untuk tanggung semua tu.

dan sekarang, kawan ku itu sedang menyembuhkan diri sendiri untuk melupakan kesedihan dan kerinduan itu.... hari2 nampak perubahan positif die akan kembali sembuh seperti dulu..

tapi, langit tidak selalu cerah.. kali ini dia bakal diduga lagi, dengan ujian yang lebih berat.. Ya Allah, Kau bantulah kawanku ini agar dia tenang dan diberi kekuatan lagi dari Mu Ya Allah..

sedihhhhhhhhhhh


note : rindu nak update blog macam dulu. tapi jujur ku kata, dengan tidak membaca blog2 dan menulis blog, kerja ku di ofis menjadi sangat produktif.. lebih rasa keberkatan dari hasil usaha dan kerja ku.. uhuk uhuk
sebab tu ku abaikan sebentar dunia blog.. dah lama x baca blog Kak Di, blog kak VP, blog mommies, blog kawan2, blog fatin liyana, maria elena,hanis zalikha, mak hanis.. sume tu x baca dahhh. selalu nak baca sebelum tido tp last2 henset terdampar jatuh atas pipi tanpa ku sedar. hihi tapi sempat baca blog Dr.Halina sbb suke dia :)

masa lunch semalam, baru tau kak ain cite kak di dah jual baju2 sendiri, xjoin kawan2 die dah. hohohoooooo banyak cite yang aku tertinggal rupenye..



1 comments on "Allah uji dia"

ameris on March 15, 2013 at 12:51 PM said...

patut la dd dh lama x update blog. akak pn baru melepasi ujian dari ALLAH. mmg kena sabar byk2 bila 2 org anak dan suami masuk ward. akak kena kuat mental fizikal jaga diorg. blm sempat update blog lg. 10 hari berkampung kat hosp. hanya Allah tahu bila kita menghadapi saat2 kritikal.

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez