dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, January 21, 2014

movie korea yang kena tengok!



tadi masa lunch gugel korean movie must watch, lepas tu keluar laa senarai2 kan.. dalam byk2 sinopsis yang aku baca, tergerak hati nak layan cerita 3-iron.

cerita ni tahun 2004, so korang mungkin dah ada yang tengok kot cerita ni. hero die adalah mon ryong~~ haha bukan nama sebenar. tapi dalam cite dolu2 die jadi Mon ryong~~ terus lekat nama tu.

omg. sangat best cerita dia. unik sangat2. dari mula sampai ke sudah hero tu x bercakap pun ngan heroin..xde dialog langsung antara diorang tu. tapi mata ni x lepas nak pandang untuk tau lepas ni apa lepas ni apa..


lepas tu banyak part yang aku gelak sorang2 sambil cakap "woiii cerita apa yang aku tengok ni hahahahha" hahaha . lawak2.. sweet jugak cite ni.. sukenyee sukenyeee.. 

cerita ni pasal ada sorang laki tu die suke pecah masuk rumah orang yang pergi travel dari satu rumah ke rumah lepas tu buat mcm rumah sendiri, tapi bukan sebab nak mencuri, dia homeless. kat rumah tu dia siap mengemas rumah tu, basuh baju orang tu dan masak hahahhaha. lepas tu siap repair barang yang rosak lagi kuikui. pastu ada sekali tu rumah yang die pecah masuk tu die xperasan ada sorang perempuan. perempuan tu bini orang, kene dera. pmpuan tu diam jek masa nampak laki tu dalam rumah die. pastu slow2 die tgk je laki tu buat apa. tapi laki tu x mencuri tau. die buat mcm rumah sendiri je. even dia baca magazine sampai basah kena air pun die gosok balik majalah tu hahahahaha. lama-lama die tengok laki tu, die macam percaya kat laki tu. lepas tu laki tu terkantoi. lepas tu haa korang tengok laa sendiri. serius bes sangat cerita ni bg aku. hew hew hew

ok siapa nak tengok meh la tengok kat sini ---> http://www.youtube.com/watch?v=7NDBENM6_O8



1 comments on "movie korea yang kena tengok!"

Unknown on January 25, 2014 at 2:14 AM said...

bole wujudnye ceta camtu? uniknyeee. hehe. nak g usha jap.. hihi

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez