dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, February 1, 2013

siannye blog ni



Salam.

sian nye blog ni. 
macam hidup segan mati x mahu. eh macam salah je peribahasa aku ni

hidup sangat busy sekarang ni. aku tengah develop sistem yg banyak main dengan duit, so kena fokus. fokus ke ;p memang x berpeluang nak baca blog dan tengok blog. yang busy tu kat ofis laa kan. bile balik rumah, kul 7 busy tengok setia hujung nyawa pulak.motip. suke cite ni, lagi bes dari adam & hawa ;p sori soriii jgn maraaaaa ;p lg pun aku mmg bukan peminat aaron aziz dan nadiya nisaa ;p tp el dengan zain aku suke pulak ;p

lepas tengok setia hujung nyawa bagi haris makan. pastu bonding time dengan haris dan abi plak. hihi. bonding time adalah kitorang 3 selalu lepak2 dalam bilek lepas tu gelak sana gelak sini kaco haris, pastu mama pulak kene buli, pastu main cak2 disebalik baby cot haris, lepas tu saje2 buat haris nanges sebab suke kaco die, pastu gelak2 tengok haris usik abi. ermm lepas tu tidokan haris, pastu tengok tv. lepas tu buat kerja rumah itu ini, pastu gosok baju. sebelum kul 12 dah siap sume dah tp buat itu buat ini last2 tido lambat jugak ;p so memang dah xde rasa nak layan blog hihi.

tapi instagram rajin pulak kan upload. sian blog ni dah jadi anak tiri yang diabaikan.

nah 3 keping gamba haris dari instagram tuk sape2 yg lum tengok ;p

saje dah lama x tunjuk gambar haris kan, hihi.
untuk yang dah tengok tu, buat2 laa belum tengok ;p
siu siu siu



share dengan mama makan nasi goreng belacan


sedang berfikir kenapa daging tersebut liat sangat


haris tengah buatpe tu ;p

ok seriusly aku rindu sangat berblogging. rindu nak cerita coret2 itu ini. dadada (^^.)/





1 comments on "siannye blog ni"

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P on February 1, 2013 at 4:31 PM said...

terror nya haris makan nasi goreng belacan ! :)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez