dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, September 11, 2013

siapa nak beli novel terpakai??



siapa nak beli novel terpakai??
Bole beli novel terpakai dengan kawan saya, Ezzan. dia ni mmg kaki novel peringkat teratas punya. masuk bilek dia mcm library novel pulak.

dia jual murah giler. dah banyak yg terjual, sori lambat pulak saya update. tapi byk lagi pilihan, so korang tengokla eh kat 

 http://shezzanyusop.blogspot.com/


serius murah. percayalah. lebih baik korang cepat, dah banyak word merah tulis SOLD atau booked.
good luck!!!

1 comments on "siapa nak beli novel terpakai??"

Ezzan Yusop on September 12, 2013 at 2:59 PM said...

sayang awak....wuwuwuw!!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez