dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, June 21, 2013

kontroversi : haris dipeluk gadis ;p



over kan tajuk. dah laaa lama x update blog.  hiu hiu hiu



amboi haris~~ jual mahal naaa~~ x tau mama nak kata apa dah. mama ni sebenarnye berkenan je dengan si audra tu ;p kiu kiu kiu~~


ok, sebenarnye server tengah down ni. so iols x dapat nak buat keje. so aci la kan bukak blog kejap. dan dengan gigihnye aku memprint screen kan gambar2 instagram dan paste kat sini untuk share dengan kawan2 yang x berinstagram hehe.

tapi banyak ok. sila solat Asar dahulu kalau belum menunaikannya ;p banyak sangat ni nak kene scroll. hikhik


nampak x haris? motip haris.


ootd mak dan anak ;p
masa ni majlis akikah rara, anak iza. tp kitorang sempat gi ikea dulu hiu2



sedap gile red velvet cake ni tahap nak hentak2 meja

comel pipi dan tangan haris dari pandangan belakang hik2~! i like!

haris : "iols nervousssss first time naik moto~"

kat PD kan ada jual2 mainan kan kat tepi pantai kan. selalu haris buat derk jek xpandang pun mainan toys ur us ke ape ke. tapi masa die jalan dengan nekma tiba2 dia gi kat helikopter ni pastu tarik. xpasal2 nekma kena belikan hee hee hello haris, mama x ajar macam tu ok hee hee

excited nak bawak haris mandi kolam sekali haris ketakutan dengan kolam T_T x gagah dah macam masa umur 9 bulan dulu suke mandi kolam T_T

heiii mereka berdua ni lah kesayangan saya sampai bila2!!!

curik ma bawak lari ke PD masa mothers day. suruh ma ayah packing bag tanpa bgtau nak kemana. pastu bile sampai  apartment PD, surprise kemunculan dari abang yg dari sarawak pulak. ma terharu giler. surprise kitorang berjaya.

eh gemuk nye aku masa ni. masa ni berat mencapai 62kg++ ok!!! xpenah2 berat menjangkau angka 6 melainkan masa pregnant dulu. benci.
eh masa tu je ke berat 62kg++? skg dah x ke?? ;p tettt

ahli keluarga saya siket aje. ada ma, ayah dan seketul abang.
sayang ketat2.

saya cume ada sorang kakak ipar (belah keluargaku) dan seorang anak buah sahaja.

abi angkut kitorang 2 buat 5s kat ofis dia sepanjang hari.

kalau aku dapat 2 makanan ni je dah bole buat aku senyum sampai esok pagi. tori karage dan takoyaki

haris jangan renung mama bole x

kenduri kawen kawan mrsm
dah ada haris ni kann, aku slalu bangun pagi2 kul 4 pagi 5 pagi camtu untuk buat keje rumah. sebab malam2 selalu tertido masa tidokan haris hehe.

part yang paling aku geram adalah kaki boolat haris. ahhh #pencintakakibaby

haris dan kucing tidak dapat dipisahkan

alololo excited sangat haris main dengan bb hasya. siap pegang2 stokin kaki lagi tu

tolongggg~~~~ tolongggg~~~~

happy haris kat Kid'z Paradise.

rambang mata nak main mana satu 

ambik, buang, ambik, buang. motip x de percubaan nak membina bangunan?

cian haris ketakutan kat sini. kuh kuh kuh

percubaan ja ;p

mama ni~ haris makan jagung pun nak snap gambar

motip mama suke menyellowkan haris.
ceria laaa mama suke yellow color~~~

"hai haris~~ u sorang jeww kewwwr~~"
audra gadis yang sama dalam video di atas. haha kiut laa kejadian ini

suke suke tengok dorang main bersama.
tengok haris dapat main baik2 dengan rakan2 cukup buat aku happy.
dengan usianye yg masih kecik ni aku dan abi dah cuba ajar die supaya mengalah kalau ada kanak2 lain nak main mainan haris ke, nak barang haris ke nak conquer tempat yg haris tengah main ke atau apa2 la.
aku perasan parents lain pun macam tu juga kan :) tapi xtau la kan kot2 ada parents yg x kasi sharing2, lain parents lain cara dia.
aku cuba didik dia slow2. harap haris ingat la ye sayang.
korang pulak camane?? cer share.

dating yang direstui bapa. kui kui

happy father's day kong kong!!
makan2 kat wadi hadramawt sampai ayah ckp "haiyaaa manyak kenyang pelut saya"

hehe selamat hari ayah suamiku

nak masukkan haris kat tunas permata ukm. biar dekat siket ngan mama die ni haaa. bole balik sama2. hehe. motip kecik2 dah belajar kat U ;p fakulti pendidikan lg tu ;p

ok bye bye nak balik nak amik haris pastu nak masak mihun sup simple2 malam ni, dah suruh kuku belikan bahan2. pastu pagi besok ingat nak buat kuih vade. feveret sangat!!!!!! xpenah tau pun camne nak buat tapi mak selalu buat. kheri pun pernah belajar dengan mak. so ingat pagi besok nak belajar cara buat dengan kheri ;p x sabanyeee nak makan vadeeeeee esokkkkkkkkkkkkkkkkkk







3 comments on "kontroversi : haris dipeluk gadis ;p"

ameris on June 24, 2013 at 7:51 AM said...

lamanya tak dengar khabar haris. dah besar skrg. mesti dd makin penat sampai kena bangun pagi2 buat keje umah.... bila agaknya haris nak dapat adik nie...

joeayu on June 24, 2013 at 9:03 AM said...

wah bestnye haris dpt sekolah kat tunas permata ukm. haris dah bujang...

dd dudu on June 24, 2013 at 9:18 AM said...

{kak ameris}
hehe x de laa penat, rasa ok lg. tapi selalu tertido masa tidokan haris, sbb tu kene bgn pagi2 hihihi

{joeayu}
ayu lum masuk lg la hihi. baru hantar borang, dan skg masuk queue menunggu. jawapan die akan bgtau pada bulan november, lama x lama x haha

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez