dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, October 18, 2013

album gambar ig

7 comments
Salam. ada pembaca lagi ke blog aku ni? hee hee

yang aku confirm masih ada 2 pembaca setia. iaitu Ana dan Rina. sebab diorang perasan blog aku tiba2 xbole baca dan jadi private semenjak 2 menjak ni.. ;p 

tadi saje2 bukak nuffnang setelah setahun jugak rasanya x bukak nuffnang tu... bole setahun x bukak? lepas tu terkejut. omoo x sangka aku jarang update tetibe ada duit ting ting ting ting. terus cash out. walaupun x de la banyak sangat ;p pastu tetibe terus semangat nak update blog balik lepas nampak amaun duit tu. haha mata duitan sangat $_$. yelahh aku ni side income pun xde, bisnes2 memang xdak laaaa. ada join herbalife pun sebagai pengguna je, x niat langsung nak bisnes. jadi, kenape aku sia2kan perkara yang aku minat(writing blog) yang bole jadi side income ni? kenapaaaa???? ho ho ho rugi kan.

xpe2, nanti slow2 aku balik semula ye ke alam blog. 
hari ni nak tunjuk gambar dan cerita ceritu merujuk kepada gambar2 kat instagram. motip gune gambar instagram? senang sikettt. kot2 ada yang rindu, bole laa baca apa perkembangan haris ;p oh ya id ig saya : ommaharis




ini gambar masa berbuka puasa bulan Ramadhan yang lalu. dekat Flora cafe





ma pun ada berbuka puasa sekali. oh ye masa ni aku berjaya kurangkan berat badan dari 63kg kepada 54kg. bes jek pakai dress. tapi sekarang dah naik balik. hehe



gambar saya bersama keluarga kuku. keluarga saya juga. 
dari kiri mak, pika adik kuku dan kak lina. diorang sume baik2. Alhamdulillah dapat in law yang baik dan anggap gegirl mcm keluarga sendiri^^ wink wink. aku kan dengan mak skang selamba je ckp nak apa nak apa, nanti mak carikan atau masakkan ;p dah nak 3 tahun kawen ni mmg xde nak malu2 dah dengan keluarga banting ;)






tengok haris. kemain tengok tv sambil duduk dalam kereta dia sambil kudap2.



haris mintak mama bukakkan air, tapi mama sebokk nak posing hahahaha. tengoklaa ezan tu, maintain gile pose. kuh kuh.
oh ya masa ni kat car boot sales ezan jual novel2 dan baju henbeg. saja datang tulung2 dan nyebok2 hehe.





masa ni tengah jalan2 ushar rumah. motip ber ootd? 





tu dia... muka budak innocent yang dah celup2 iphone mama dalam jag air sampai iphone mama x bole guna langsung.





kau mampu fokus macam ni??
;p
abi letak bantal bertingkat2 pun haris buat dek jek.




masa ni Kursus Karisma di Tempat Kerja. tapi bes sangat2 kursus ni sebab banyak game ;p iolss haruslaaa main dengan bersungguh2, ekekekke
nway kursus ni mmg dah buat kitorang ketawa... menanges, sume ada.. 




kau mampu jadi gadis doorgift sambil jaga anak? ;p hew hew hewwww
hehe nway ni masa kenduri kawen iki, cousin i, anak sulung cekde. cekde ni mak sedara yang rapat laa kat ulu bendul.




kong kong memang suke kaco haris hihihihihi





ini bukan tertido sebab rajin study, tapi buku tu terjatuh sebab berat sangat haris nak pegang sambil baring, kiu kiu kiu




gambar dalam umah hasni yang dah siap. bes bes masa ni saja2 jalan2 teman hasni tengok progres dapur umah die ;)






jamuan raya PTM di puri pujangga. nama geng ni adalah geng partition kak zura. hik hik motip amik gambar macam cover majalah.




yang ini pulak jamuan raya Bahagian Aplikasi. bergambar bersama Alice wonderland. hehe







Jamuan Raya UKM. motip banyak jamuan raya laughing



haris belum pandai baca Alif Ba Ta lagi. baru Alif Ba Ta je, yang lain2 ikut suke mood haris je nak ikut ke takk haha





tahun ni raya di Banting. gambar keluarga kecik kami. hihi





ootd anak beranak di hari raya ketiga




tuan besar yang kecik. kemain kan.


dah nak masuk 2 tahun da haris? :) how time flies~~ 

ok la. nak buat keje. tata




 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez