dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, March 22, 2013

instagram dan facebook

2 comments


Salam. aci x nak copy gambar dari Instagram @ facebook je kat sini, so x yah update pepanjang ;p gambar haris dan mamanye juga. hihi rindu nak tulis panjang2, tapi x berkesempatan. ni upload pun masa rehat panjang hari jumaat. hihuihihu jom upload laju2.


meh tengok video dulu haris gelak geli hati macam kelakar sangat mama ketuk meja tu.

video



comel bebetol bila budak 2 orang ni berjumpe. hihuhihu. Haris ngayat apa la tu dengan Audra hee hee



masa ni baby shower kawan sekolah, Shima. terpaksa pakai jersi sebab tema baby shower tu adalah tema bola sempena baby boy yg akan dilahirkan. 
kitorang beli jersi kat uptown je, amik MU sebab aku rasa jersi warna merah cantek. bukan penyokong MU ke apa. kitorang TAK layan bola n x tgk bola ok. mohon faham.

;p

oh kat kedai jual jersi tu, saiz paling kecik yg tu je yg ada. sian haris pakai jersi macam baju kelawar :'D




audra nak jual belon kat haris tp haris buat derkk jek.


macho dah haris ala2 hiphop. sekali nangessss bile mama hilang




 5S di ofis.

eh sebelah tu rina yg suke sebut "biasa je.." kat semua benda cantik haha


 2 jejaka saya



 tepi siket cik zirapah.




 japp eyy haris. mama nak try satu bakul baju jap hee hee

 oh jangan tekejut, berat aku da bertambah. tengokla lengan iols, nangessss




 pororo dah tidur hehe


umur haris dah 1 tahun 5 bulan? macam x caya je





Friday, March 8, 2013

Allah uji dia

1 comments

dalam otak ku ni duk terbayang2 seorang kawan ku ini.

sebelum ni die telah diuji dengan sangat sangat berat. sampai org sekeliling duk berfikir mana dia dapat kekuatan untuk tanggung semua tu.

dan sekarang, kawan ku itu sedang menyembuhkan diri sendiri untuk melupakan kesedihan dan kerinduan itu.... hari2 nampak perubahan positif die akan kembali sembuh seperti dulu..

tapi, langit tidak selalu cerah.. kali ini dia bakal diduga lagi, dengan ujian yang lebih berat.. Ya Allah, Kau bantulah kawanku ini agar dia tenang dan diberi kekuatan lagi dari Mu Ya Allah..

sedihhhhhhhhhhh


note : rindu nak update blog macam dulu. tapi jujur ku kata, dengan tidak membaca blog2 dan menulis blog, kerja ku di ofis menjadi sangat produktif.. lebih rasa keberkatan dari hasil usaha dan kerja ku.. uhuk uhuk
sebab tu ku abaikan sebentar dunia blog.. dah lama x baca blog Kak Di, blog kak VP, blog mommies, blog kawan2, blog fatin liyana, maria elena,hanis zalikha, mak hanis.. sume tu x baca dahhh. selalu nak baca sebelum tido tp last2 henset terdampar jatuh atas pipi tanpa ku sedar. hihi tapi sempat baca blog Dr.Halina sbb suke dia :)

masa lunch semalam, baru tau kak ain cite kak di dah jual baju2 sendiri, xjoin kawan2 die dah. hohohoooooo banyak cite yang aku tertinggal rupenye..



 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez